Afspejler din arbejdsplads virksomhedens brand?
 
Styrk kulturen og send de rigtige signaler med indretningen af jeres kontor!
 
Vi kender det fra retailkæder, hvor butiksindretning er en naturlig del af brandingen. Bare tænk på Flying Tiger Copenhagen, Apples fysiske butikker og McDonalds. Det giver god mening på grund af alle de kunder, som kommer der. Men selvom der ikke på samme måde er et rend af kunder på en kontorarbejdsplads, er der mange fordele ved at lade indretningen afspejle brandet. 
 
Når arbejdspladsen afspejler brandet, sender man de rigtige signaler til de forretningsforbindelser, der er på besøg. Den største fordel er dog de signaler, man sender til medarbejderne. Ved at skabe et miljø, der fortæller noget om virksomheden, styrkes kulturen og tilhørsforholdet til virksomheden. Og der kan være mange fordele ved, at virksomheden har en stærk kultur. En af dem er mere loyale og dedikerede medarbejdere, og det er godt for enhver virksomhed. 
 
Når I skal indrette, så lad jer inspirere af jeres produkt eller ydelse, jeres logo og visuelle identitet og jeres holdninger og historie. 
 
Hvor meget brandingen skal smitte af på indretningen er individuelt – det kommer netop an på, hvem I er og hvad jeres brand står for. Uanset om virkemidlerne er små eller store, skal arbejdspladsen bare udstråle virksomhedes sjæl. Vi hjælper jer selvfølgelig gerne på vej og rådgiver om mulighederne.