På Gråbrødrepassagen 9 i hjertet af Odense driver praktiserende læge Birthe Gaist sin lægepraksis. Gode parkeringsmuligheder, nemme adgangsforhold og lyse, venlige lokaler var blandt andet noget af det, der gjorde, at hun valgte netop dette lejemål til sin lægepraksis.

Gråbrødrepassagen er beliggende i hjertet af Odense og rummer en god blanding af både boliger og erhverv. Gaden munder ud i Vestergade, der er én af Odenses mest velbesøgte gågader, hvilket giver liv og aktivitet de fleste af døgnets timer. På 1. salen på Gråbrødrepassagen 9 har omkring 250 m² siden april 2014 fungeret som lægepraksis for Birthe Gaist og hendes i alt fire medarbejdere, der til dagligt har deres gang der.

Central beliggenhed og nemme adgangsforhold
Beliggenheden i hjertet af Odense var for Birthe Gaist altafgørende for valget af netop dette lejemål. Hertil kommer, at lejemålet er placeret tæt på gode parkeringsforhold, som gør det nemt for lægepraksissens patienter at komme til og fra. 

”Når man driver lægepraksis, er gode adgangsforhold helt essentiel. På denne adresse kan de besøgende nemt komme af med bilen og nemt komme op på 1. salen, hvor vi er placeret, da ejendommens elevator fører direkte herop,” fortæller Birthe Gaist. 

Lyse og imødekommende rammer
Ved indgåelse af lejeaftalen blev lejemålet istandsat og indrettet ud fra et indretningsforslag, som Birthe Gaist selv var med til at tegne. I samråd med ATP Ejendomme blev lægepraksissen indrettet med blandt andet receptionsområde, undersøgelsesrum, skyllerum og handicapvenlige toiletter.  

”Indretningen af klinikken blev udført, som vi ønskede det og lever op til de ønsker og faciliteter, som det kræves for, at vi kan drive praksis på bedste vis,” siger Birthe Gaist, og fortsætter: ”Vi får desuden rigtig god respons fra de patienter, der lægger vejen forbi praksissen, som giver udtryk for, at rammerne bidrager til en rigtig rar atmosfære.”