Pier47 - Langelinie Allé 47,
2100 København Ø

Pier47 – skabt til tankevirksomhed

Pier47 er på én gang en bygning og et koncept, der tilbyder virksomheder optimale muligheder for vækst og udvikling. Det er ikke alene en arbejdsplads, men også en udviklingsplads skabt til at stimulere, inspirere og berige.

Uanset størrelsen på din virksomhed, om den udvikler eller rådgiver, om du er etableret eller på vej, er der plads til dig i Pier47.

Ud over jeres eget kontorlejemål får I naturligvis mulighed for at benytte Pier47’s mange faciliteter. I husets café kan I møde kollegaer og samarbejdspartnere over en kop baristakaffe. Receptionen kan tage imod jeres gæster og sørge for forplejning til møder, som kan holdes i husets mødecenter, auditoriet eller måske i de uformelle loungeområder. Sammen med de øvrige virksomheder i Pier47 kan I nyde frokosten, der hver dag serveres af husets kokke i den store, dobbelthøje kantine. Og har I brug for at give idéerne frit løb eller bare få lidt frisk luft, byder Langeliniekajen på en unik udsigt over vandet.

Prospekt

Hent prospekt

Download

Lejemålsprospektet er en pdf-fil med relevante informationer og billeder, sat op i et praktisk, præsentabelt layout. For at komme ind på siden, hvor du kan hente prospektet, vil vi bede dig om at udfylde nogle informationer. Vi bruger oplysningerne for at kunne give en god service, og vil derfor tillade os at kontakte dig for at høre, om du har fået de rette oplysninger og om vi kan hjælpe dig videre.

Download

*Er obligatorisk og skal som minimum udfyldes

Fakta

Sagsnummer:
2622
Benyttelse:
Kontor
Fordeling
696 til 13796 m²
Energimærke:
A

Økonomi

Basisleje
1.790 kr./m2/år
Skatter og afgifter
327 kr./m2/år
Drift:
375 kr./m2/år
Varme:
83 kr./m2/år
LAG

Kontakt

Underdirektør, Kunder & Udlejning
Lars Gøtke
Tlf: +45 33 36 61 58+45 33 36 61 58