Nicolai Eigtveds Gade 28, stuen,
1402 København K

Christiansbro - et kontor i særklasse

Det er en fornøjelse at kunne præsentere dig for dette kontorlejemål på 1.065 m², som ligger i stueetagen med en unik udsigt over Københavns kanal. Her er tale om et særdeles attraktivt kontorlejemål med masser af plads, lys og en gennemtænkt arkitektur med smukke og karakteristiske detaljer – og så endda i hjertet af København.

Det ledige lejemål er beliggende på Christianshavn, som er ét af de mest attraktive steder i København at placere en moderne virksomhed. En bydel, som har det hele! Den ligger i hjertet af København med ægte københavnerstemning, et charmerende lokalmiljø med kanaler og små hyggelige brostensbelagte gader, smukke byggerier og eminente transportmuligheder.

Ledigt lejemål

Nicolai Eigtvedsgade 28, stuen - 1.065 m²

Prospekt

Hent prospekt

Download

Lejemålsprospektet er en pdf-fil med relevante informationer og billeder, sat op i et praktisk, præsentabelt layout. For at komme ind på siden, hvor du kan hente prospektet, vil vi bede dig om at udfylde nogle informationer. Vi bruger oplysningerne for at kunne give en god service, og vil derfor tillade os at kontakte dig for at høre, om du har fået de rette oplysninger og om vi kan hjælpe dig videre.

Download

*Er obligatorisk og skal som minimum udfyldes

Fakta

Sagsnummer:
2601_1
Benyttelse:
Kontor
Fordeling
1065 m²
Energimærke:
C

Økonomi

Basisleje
1.850 kr./m2/år
Skatter og afgifter
333 kr./m2/år
Drift:
406 kr./m2/år
Varme:
186 kr./m2/år

Kontakt

Kunde- & udlejningschef
Lars Gøtke
+45 33 36 61 58+45 33 36 61 58
Se også