Nicolai Eigtveds Gade 28, 4. og 5. sal,
1402 København K

Christiansbro - udsigten til et godt arbejdsmiljø

ATP Ejendomme har nu fornøjelsen af at præsentere en af hovedstadens mest prestigefyldte ejendomme for dig, der er på udkig efter et kontorlejemål med masser af plads, luft, smukke detaljer, gennemtænkt arkitektur og en enestående udsigt. Christianshavn er ét af de mest attraktive steder i København at placere en moderne virksomhed. Den ligger i hjertet af byen med ægte københavnerstemning, et charmerende lokalmiljø med kanaler og brostensbelagte gader, smukke byggerier og eminente transportmuligheder.

De prisvindende bygninger på Christiansbro blev opført i år 2000. Dengang satte den verdenskendte arkitekt, Henning Larsen, nye standarder for, hvordan man bygger innovative kontorbygninger og samtidig bevarer sammenhængen med nærmiljøet. Den smukke og alsidige ejendom er bygget til ambitiøse virksomheder, der ønsker en prestigefuld men også funktionel ejendom, som kan gavne forretningen – og hvor du og dine kolleger vil trives og føle jer hjemme.

Ledigt lejemål

Nicolai Eigtvedsgade 28, 4. og 5. sal -  3.386 m²

Prospekt

Hent prospekt

Download

Lejemålsprospektet er en pdf-fil med relevante informationer og billeder, sat op i et praktisk, præsentabelt layout. For at komme ind på siden, hvor du kan hente prospektet, vil vi bede dig om at udfylde nogle informationer. Vi bruger oplysningerne for at kunne give en god service, og vil derfor tillade os at kontakte dig for at høre, om du har fået de rette oplysninger og om vi kan hjælpe dig videre.

Download

*Er obligatorisk og skal som minimum udfyldes

Fakta

Sagsnummer:
2601
Benyttelse:
Kontor
Fordeling
3386 m²
Energimærke:
C

Økonomi

Basisleje
1.850 kr./m2/år
Skatter og afgifter
333 kr./m2/år
Drift:
406 kr./m2/år
Varme:
186 kr./m2/år
Heidi Madsen - ATP Ejendomme

Kontakt

Asset Manager
Heidi Madsen
+ 45 20 18 56 40+ 45 20 18 56 40
Se også