Axeltorv 2,
1609 København V

Axel Towers - attraktive lokaler til retail i centrum af København

Hos ATP Ejendomme, Industriens Pension og PFA Ejendomme er vi stolte af at kunne præsentere dig og din virksomhed for det nye prestigebyggeri Axel Towers.

For enhver restaurant eller detailhandels evne til at tiltrække og fastholde kunder spiller den rigtige beliggenhed, tilgængelighed og de rette omgivelser en nøglerolle. Med sin enestående beliggenhed på Axeltorv i hjertet af København samt forførende geometriske arkitektur har ejendommen hvad der kræves - og langt mere end det.

Med sine 5 sammenbyggede tårne, smukke runde former og gennemtænkte detaljer er Axel Towers et arkitektonisk højdepunkt i byen, og i maj 2018 vandt ejendommen publikumsprisen for Københavns smukkeste byggeri. Det er arkitektfirmaet Lundgaard & Tranberg, der står bag tegningerne til den visionære bygning, og barren er sat højt hele vejen rundt. De 23.000 m² er designet, så de opfylder dansk bæredygtigheds standard  – og rummer kontorer, restauranter og butikker. Axel Towers er præmieret med en DGNB sølvcertificering af Green Building Council Denmark.

Oplev Axel Towers i 3D og virtual reality. Download 'ATP Ejendomme' i App Store eller Google Play.

Prospekt

Hent prospekt

Download

Lejemålsprospektet er en pdf-fil med relevante informationer og billeder, sat op i et praktisk, præsentabelt layout. For at komme ind på siden, hvor du kan hente prospektet, vil vi bede dig om at udfylde nogle informationer. Vi bruger oplysningerne for at kunne give en god service, og vil derfor tillade os at kontakte dig for at høre, om du har fået de rette oplysninger og om vi kan hjælpe dig videre.

Download

*Er obligatorisk og skal som minimum udfyldes

Fakta

Sagsnummer:
3691_2
Benyttelse:
Retail
Fordeling
131 til 681 m²
Energimærke:
A

Økonomi

Basisleje
4000 kr./m2/år
Skatter og afgifter
Inkluderet kr./m2/år
Drift:
Inkluderet kr./m2/år
Varme:
104 kr./m2/år
BRD

Kontakt

Kunde- og udlejningschef
Britt Egeskov Davidsen
Tlf: +45 20 22 84 34+45 20 22 84 34