Axeltorv 2,
1609 København V

Axel Towers - attraktive lokaler til retail i centrum af København

Hos ATP Ejendomme, Industriens Pension og PFA Ejendomme er vi stolte af at kunne præsentere dig og din virksomhed for det nye prestigebyggeri Axel Towers.

For enhver restaurant eller detailhandels evne til at tiltrække og fastholde kunder spiller den rigtige beliggenhed, tilgængelighed og de rette omgivelser en nøglerolle. Med sin enestående beliggenhed på Axeltorv i hjertet af København samt forførende geometriske arkitektur har ejendommen hvad der kræves - og langt mere end det.

Den centrale beliggenhed lige over for Tivolis hovedindgang, tæt på Københavns Hovedbanegård, Rådhuspladsen samt Vesterport Station betyder, at Axel Towers ligger optimalt i forhold til kunder fra nær og fjern. Mange tusinde mennesker, både forretningsfolk, lokale indbyggere og turister, passerer dagligt området, hvilket betyder konstant livlig aktivitet samt mulighed for god eksponering.

Prospekt

Hent prospekt

Download

Lejemålsprospektet er en pdf-fil med relevante informationer og billeder, sat op i et praktisk, præsentabelt layout. For at komme ind på siden, hvor du kan hente prospektet, vil vi bede dig om at udfylde nogle informationer. Vi bruger oplysningerne for at kunne give en god service, og vil derfor tillade os at kontakte dig for at høre, om du har fået de rette oplysninger og om vi kan hjælpe dig videre.

Download

*Er obligatorisk og skal som minimum udfyldes

Fakta

Sagsnummer:
3691_2
Benyttelse:
Retail
Fordeling
330 til 681 m²
Energimærke:
A

Økonomi

Basisleje
4000 kr./m2/år
Skatter og afgifter
Inkluderet kr./m2/år
Drift:
Inkluderet kr./m2/år
Varme:
137 kr./m2/år

Kontakt

Kunde- & udlejningschef
Britt Egeskov Davidsen
+45 20 22 84 34+45 20 22 84 34
Se også