Axeltorv 2,
1609 København V

Moderne kontorer i hjertet af byen

Hos ATP Ejendomme, Industriens Pension og PFA Ejendomme er vi stolte af at kunne præsentere dig og din virksomhed for det nye prestigebyggeri Axel Towers, der ligger på Axeltorv i hjertet af København.

Med sine 5 sammenbyggede tårne, smukke runde former og gennemtænkte detaljer vil Axel Towers blive et arkitektonisk højdepunkt i byen. Det er arkitektfirmaet Lundgaard & Tranberg, der står bag tegningerne til den visionære bygning, og barren er sat højt hele vejen rundt. De 23.000 m² er designet, så de opfylder dansk bæredygtigheds standard  – og vil rumme moderne kontorer, restauranter og spændende butikker.

Der er stadig enkelte lejemål tilbage.

Basislejen er fra 1.950 - 1.975 kr pr. m² pr. år.

Oplev Axel Towers i 3D og virtual reality. Download 'ATP Ejendomme' i App Store eller Google Play.

Prospekt

Hent prospekt

Download

Lejemålsprospektet er en pdf-fil med relevante informationer og billeder, sat op i et praktisk, præsentabelt layout. For at komme ind på siden, hvor du kan hente prospektet, vil vi bede dig om at udfylde nogle informationer. Vi bruger oplysningerne for at kunne give en god service, og vil derfor tillade os at kontakte dig for at høre, om du har fået de rette oplysninger og om vi kan hjælpe dig videre.

Download

*Er obligatorisk og skal som minimum udfyldes

Fakta

Sagsnummer:
3691_1
Benyttelse:
Kontor
Fordeling
323 til 1828 m²
Energimærke:
A

Økonomi

Basisleje
1.950
Skatter og afgifter
345
Drift:
204
Varme:
104
BRD

Kontakt

Kunde- og Udlejningschef
Britt Egeskov Davidsen
Tlf: +45 20 22 84 34+45 20 22 84 34