Adelgade 12,
1304 København K

Citybeliggenhed og attraktive faciliteter

Turbinehuset stod færdigopført i 2016 og er et bæredygtigt kontorhus for virksomheder der ønsker moderne og regulære lokaler i indre København.

I Turbinehuset udgør en fælles frokostrestaurant, moderne faciliteter og lyse lokaler en ideel arbejdsplads og et inspirerende mødested for kunder og samarbejdspartnere. Turbinehuset kan tilbyde kommende lejer:

 

  • Beliggenhed på Adelgade i indre København giver let adgang til både Kongens Have, Kongens Nytorv, Strøget og ikke mindst optimale forbindelser til offentlig transport lige om hjørnet.
  • I Turbinehuset kan I nyde den atmosfærefyldte frokostrestaurant i stueetagen, som i dagtimerne fungerer som kantine for husets medarbejdere. Om aftenen åbner den igen som Restaurant Glød, hvor konceptet er social dining.
  • Ejendommens store vinduer sikrer, at både lys og luft kan strømme frit gennem hele lejemålet.

 

Ledigt lejemål

Adelgade 12, 3. sal - 655 m²

Prospekt

Hent prospekt

Download

Lejemålsprospektet er en pdf-fil med relevante informationer og billeder, sat op i et praktisk, præsentabelt layout. For at komme ind på siden, hvor du kan hente prospektet, vil vi bede dig om at udfylde nogle informationer. Vi bruger oplysningerne for at kunne give en god service, og vil derfor tillade os at kontakte dig for at høre, om du har fået de rette oplysninger og om vi kan hjælpe dig videre.

Download

*Er obligatorisk og skal som minimum udfyldes

Fakta

Sagsnummer:
2634
Benyttelse:
Kontor
Fordeling
655 m²
Energimærke:
A

Økonomi

Basisleje
1.850 kr./m2/år
Skatter og afgifter
Inkluderet i drift kr./m2/år
Drift:
701 kr./m2/år
Varme:
134 kr./m2/år

Kontakt

Kunde- og udlejningschef
Britt Egeskov Davidsen
Tlf: +45 20 22 84 34+45 20 22 84 34