Vigerslev Allé 77 - FLSmidths domicil i Valby

I Valby ligger FLSmidths domicil. I de kommende år vil ATP Ejendomme udvikle området, så FLSmidth får samlet sine aktiviteter i en campus mod Vigerslev Alle 77 og på den resterende grund mod syd skal der bygges boliger og daginstitution.

www.vigerslevalle77.dk  

Frederiksborggade 18 - Nørreport St., København

I 2019 begyndte vi saneringen og revitalisering af hjørnebygningen ved Nørreport St., Frederiksborggade 18.

Ejendommen bliver gjort parat til Scandic og ombygningen forventes færdig medio 2021.

www.hotelnorreport.dk

Generationernes Hus - Ørestad, København

Generationernes Hus er er et nyt boligprojekt i Arenakvarteret i Københavns Ørestad. Huset kommer til at rumme både seniorvenlige boliger, familieboliger, almennyttige boliger til både familier og ungdom, ungdomsboliger samt butik og café/erhvervsarealer. Huset kommer til at ligge i et meget spændende område, tæt på både den nye Arenakvarterets skole og svømmehal, metro, S-tog, indkøb, motorvej og grønne områder.

Generationernes Hus designes og opføres efter vores ESG-retningslinjer, så vi sikrer, at alle bæredygtige aspekter som miljø-, samfunds- og ledelsesmæssig forhold bliver taget i betragtning, og at huset DGNB-certificeres til Guld.

Projektet er tegnet af WERK Arkitekter med MOE A/S som rådgivende ingeniør. Der er udarbejdet forslag til lokalplanen, som er sendt til høring i Københavns Kommunes Teknik og Miljø Forvaltning. Lokalplanens godkendelse forventes afsluttet ultimo 2020. Samtidig arbejder vi på et udbud om, hvem totalentreprenøren, der skal opføre byggeriet, bliver.

På København Kommunes hjemmeside kan du læse mere om projektet. 

Huset forventes at være færdigopført og klar til ibrugtagning i 2023. 

 

Granskoven - Ballerup

Ejendommen ligger i Glostrup, hvor SWECO tidligere har holdt til. Vi ønsker at nedrive eksisterende ejendom og bygge boliger.

Projektet skal dog igennem en lokalplanproces, før vi kan begynde at udføre det.

Strandgade 7 - København

På Strandgade 7 ved indgangen til Christianshavn renoverer og fornyer vi det tidligere Nordea-domicil, der omdannes fra kontor til hotel. Hotellet forventes at stå parat i løbet af 2021.

Følg med i byggeriet, læs historier og se fotos:
www.strandgade7.dk 

Vibenshus Runddel - Østerbro, København

Ved Vibenshus Runddel - på hjørnet mellem Jagtvej og Aldersrogade – opfører vi knap 15.000 m² til både bolig- og erhverv.

Erhvervsejendommen strækker sig ni etager i højden og trapper ned til fjerde etage mod Aldersrogade. På 5., 7., og 9. etage etableres tagterrasser med opholdsarealer og under ejendommen en parkeringskælder. Ejendommen opføres som et tidssvarende og fremtidssikret full-service multibrugerhus med inspirerende fællesarealer, bemandet ankomst, lækker restaurant og en lang række serviceydelser. 

Boligejendommen varierer i højden fra 5 til 7 etager og trappes ned ved mødet med den eksisterende bygning. Facadernes materiale består hovedsageligt af tegl med enkelte detaljer i træ. Vinduer udføres med relief i murværket på gadesiden og med altaner på gårdsiden. På taget etableres fælles taghave for beboerne med adgang via trappe og elevator.

Området omkring ejendommene er under forandring med nye kontorhuse, etableringen af klimakvarteret på Ydre Østerbro og renoveringen af Fælledsparken. Beliggenheden er også optimal i forhold til infrastruktur. Her er selve den nordlige indgang til København i form af Helsingørmotorvejen, der hurtigt fører folk ind og ud af byen. Og et stenkast væk ligger den nye metrostation Vibenshus Runddel, ligesom at der afgår flere buslinjer i området.