Vigerslev Allé 77 - FLSmidths domicil i Valby

I Valby ligger FLSmidths domicil. I de kommende år vil ATP Ejendomme udvikle området, så FLSmidth får samlet sine aktiviteter i en campus mod Vigerslev Alle 77 og på den resterende grund mod syd skal der bygges boliger og daginstitution. Lokalplanprocessen er i gang og forventes i offentlig høring efterår 2019.

www.vigerslevalle77.dk  

Falkoner Centret Scandic Hotel - Frederiksberg, København

Frederiksbergs ikoniske vartegn, Falkoner Centret, har undergået en kompleks og spektakulær renovering, der både indebærer en ombygning, udvidelse og restaurering af hotel og koncertsal. Ejendommen har fået et markant løft fra top til tå og Scandic, som er hoteloperatør, er netop flyttet ind.

Læs mere om åbningen og det nye hotel her.Frederiksborggade 18 - Nørreport St., København

I 2019 begyndte vi saneringen og revitalisering af hjørnebygningen ved Nørreport St., Frederiksborggade 18.

Ejendommen bliver gjort parat til Scandic og ombygningen forventes færdig medio 2021.

www.hotelnorreport.dk

Granskoven - Ballerup

Ejendommen ligger i Glostrup, hvor SWECO tidligere har holdt til. Vi ønsker at nedrive eksisterende ejendom og bygge boliger.

Projektet skal dog igennem en lokalplanproces førhen vi kan begynde at udføre det.

Hannemans Allé - Ørestaden, København

Lige ved siden af Copenhagen Arena i Ørestaden, har vi fire projekter, hvoraf de to allerede er i brug:

P-hus
Er færdigt og i brug. 

Burger King
Ligger i forbindelse med P-huset og er i brug.

Zleep Hotel Copenhagen Arena
Er i byggefase – færdigt forår 2020

Lejligheder
Er i byggefase – færdigt ultimo 2020
Se mere om lejlighederne:
www.arenahaven.dk

Strandgade 7 - København

På Strandgade 7 ved indgangen til Christianshavn renoverer og fornyer vi det tidligere Nordea-domicil, der omdannes fra kontor til hotel. Hotellet forventes at stå parat i løbet af 2021.

Følg med i byggeriet, læs historier og se fotos:
www.strandgade7.dk 

nhow Amsterdam RAI Hotel - Holland

Vi bygger et hotel i Amsterdam, nhow Amsterdam RAI Hotel, sammen med AXA Investment Managers, der handler på vegne af AXA Insurance Companies. Vi ejer hver især 50 pct. Byggeriet startede i september 2016 og forventes færdigt i anden halvdel af 2019.

Læs mere om projektet:

www.buildingnhow.amsterdam

Vibenshus Runddel - Østerbro, København

Ved Vibenshus Runddel - på hjørnet mellem Jagtvej og Aldersrogade – opfører vi knap 15.000 m² til både bolig- og erhverv.

Erhvervsejendommen strækker sig ni etager i højden og trapper ned til fjerde etage mod Aldersrogade. På 5., 7., og 9. etage etableres tagterrasser med opholdsarealer og under ejendommen en parkeringskælder. Ejendommen opføres som et tidssvarende og fremtidssikret full-service multibrugerhus med inspirerende fællesarealer, bemandet ankomst, lækker restaurant og en lang række serviceydelser. 

Boligejendommen varierer i højden fra 5 til 7 etager og trappes ned ved mødet med den eksisterende bygning. Facadernes materiale består hovedsageligt af tegl med enkelte detaljer i træ. Vinduer udføres med relief i murværket på gadesiden og med altaner på gårdsiden. På taget etableres fælles taghave for beboerne med adgang via trappe og elevator.

Området omkring ejendommene er under forandring med nye kontorhuse, etableringen af klimakvarteret på Ydre Østerbro og renoveringen af Fælledsparken. Beliggenheden er også optimal i forhold til infrastruktur. Her er selve den nordlige indgang til København i form af Helsingørmotorvejen, der hurtigt fører folk ind og ud af byen. Og et stenkast væk ligger den nye metrostation Vibenshus Runddel, ligesom at der afgår flere buslinjer i området.