23
apr
2020

Vi river ned og bygger om i Ørstedhus i indre København

I den karakteristiske ejendom, Ørstedhus, på Vester Farimagsgade 41 i indre København er ca. 800 m² under forvandling. Her bliver nemlig nedrevet og ombygget for at gøre klar til en ny kunde, der til juli flytter ind på ejendommens 1. sal.
En fuldstændig renovering kalder Mikkel Cordtz den forvandling, som ejendommens 1. sal i disse dage undergår. Som projektchef står han i spidsen for den igangværende ombygning på Vester Farimagsgade 41 og, i tæt samarbejde med de involverede parter, holder han hånd i hanke med ombygningen og sikrer, at både økonomi, tid og løsninger følger planen.  

”Jeg har et tæt samarbejde og en løbende dialog med både kunden, vores arkitekt og entreprenørerne, hvor vi i samråd træffer beslutninger, afstemmer potentielle løsninger og gør status på den igangværende proces”, fortæller Mikkel Cordtz. Nye LED lamper og øget ventilation
Nedring af det indvendige i lejemålet blev påbegyndt lige før påske og omfattede både lofter, vægge og gulve, og lejemålet står nu råt og klar til, at håndværkerne kan påbegynde genopbygningen. 

Lejemålet indrettes som en åben planløsning med trægulve, glasvægge, telefonbokse, hvor medarbejderne kan trække sig tilbage, og nye LED lamper, der skal sikre besparelser på energiforbruget i lejemålet. Desuden etableres et auditorium med fritlagte betonbjælker til kurser og arrangementer.

”Det nye auditorium kan rumme op til 40 personer, og vi har derfor besluttet at installere ekstra styring på ventilationsanlægget, så vi bedre kan styre luften på etagen. Samtidig har vi også besluttet at etablere køling i auditoriet, alt sammen for at sikre et godt indeklima for de kommende gæster og kursister – også når der er fuldt hus,” fortæller Mikkel Cordtz. 

Ombygningen pågår frem til juli, hvor den nye kunde flytter ind. 
 
Publiceret af:
Rikke Jepp Mortensen
Marketingprojektleder