Høje Taastrup Station • ATP Ejendomme
21
jan
2020

Nykredit flytter ind på 1.200 m2 på Høje Taastrup Station

I starten af januar kom der atter lys i vinduerne i de knap 1.200 m2, der udgør ejendommen Skagensgade 35-37 i Høje Taastrup.

Nyt år betød også nyt kontor for nogle af medarbejderne i finanskoncernen Nykredit. Med overtagelsen af ejendommen Skagensgade 35-37, der udgør én af de karakteristiske gule murstensejendomme på Høje Taastrup Station, er Nykredit i fuld gang med at finde sig til rette i deres nye rammer. Indtil videre er en enkelt enhed rykket ind, men ejendommen forventes fyldt med medarbejdere ved udgangen af første kvartal. 

Ejendommen er indrettet som et åbent kontorlandskab bestående af i alt fire fløje, der kan rumme alt fra én til fire af virksomhedens enheder alt afhængig af enhedens størrelse. Gavlene i ejendommen rummer mødefaciliteter, mens kernen i midten er indrettet med toiletfaciliteter samt tekøkkener.

Flere kvadratmeter på Høje Taastrup Station
Høje Taastrup Station er ikke et ukendt område for Nykredit. De holder nemlig allerede til i ejendommen Skagensgade 66, hvilket var en af hovedårsagerne til, at de valgte at flytte ind i nummer 35. 

”Det nye lejemål ligger blot et stenkast fra vores nuværende kontor på Skagensgade, hvorfor det var helt nærliggende at udvide med dette. I nummer 66 har vi frokostfaciliteter, som medarbejdere i begge ejendomme kan gøre brug af, ligesom medarbejderne kan benytte de arbejds- og mødefaciliteter, som begge ejendomme rummer. Det giver en stor fleksibilitet i hverdagen,” fortæller Kim Brasch, der er afdelingsdirektør i Facility Management, Workplace Management & Real Estate hos Nykredit. 

En stationsnær beliggenhed
Både Nykredits nuværende og nye lejemål ligger med kun få skridt til Høje Taastrup Station, der med gode forbindelser mod både København, det øvrige Sjælland samt Fyn og Jylland er et centralt trafikknudepunkt, som knytter landsdelene sammen.

”Nærheden til stationen og mulighederne inden for offentlig transport har haft stor indflydelse på valget af lejemål. Vi kan relativt nemt komme til møder i indre København, hvad enten det er med tog eller bil, idet det kun tager omkring 20 minutter,” fortæller Kim Brasch afslutningsvist. 

Lige nu har vi to ledige lejemål ved Høje Taastrup Station. Få flere informationer her.

 
Høje Taastrup Station • ATP Ejendomme
Publiceret af:
Rikke Jepp Mortensen
Marketingprojektleder