Servicecenter - ATP Ejendomme
8
feb
2019

Velkommen til ATP Ejendommes Servicecenter

Siden starten af januar har fem dedikerede medarbejdere bemandet ATP Ejendommes nyetablerede Servicecenter, der som fælles platform for vores kunder, varetager alle driftsrelaterede henvendelser.
Er varmeanlægget stået af, driller ventilationen, eller er der blot spørgsmål til den daglige drift af en ejendom, skal dette fremover indmeldes til ATP Ejendommes Servicecenter. Driftsrelaterede indmeldinger kan enten ske via telefon eller via platformen DaluxFM, hvor kunder nemt og overskueligt kan indmelde en opgave, opdatere/redigere en opgave samt få en status i behandlingen af en opgave.

”Etableringen af Servicecentret betyder, at vores kunder har en fælles indgangsvinkel til at få håndteret driftsmæssige udfordringer i de ejendomme, hvor de bor til leje”, fortæller Ole Witthøfft Hansen, der er afdelingschef i Property Management hos ATP Ejendomme og fortsætter ”desuden frigiver det nye Servicecenter en del tid hos vores inspektører og forvaltere på ejendommene, som indtil nu har taget sig af kundernes driftsrelaterede henvendelser, men nu kan koncentrere sig 100 pct. om ejendommenes fysiske rammer og være til stede for kunderne ude på ejendommene.”

Øget tilgængelighed
Etableringen af Servicecentret betyder, at kundernes driftsrelaterede henvendelser kan behandles mere smidigt og effektivt end hidtil.

”Vores faste bemanding og brugervenlige platform gør, at vi i endnu højere grad kan øge vores tilgængelighed over for vores kunder. Vores medarbejdere i Servicecentret er 100 pct. dedikerede til at håndtere indmeldinger fra vores kunder og kan dermed agere og ekspedere opgaverne hurtigt. Med faste responstider har kunden ligeledes også klare retningslinjer for, hvad de kan forvente af os”, siger Ole Witthøfft Hansen. 

På nuværende tidspunkt er omtrent halvdelen af ATP Ejendommes kunder tilknyttet platformen, men planen er, at alle kunder vil have adgang i løbet af andet kvartal i år.

Du kan læse mere om ATP Ejendommes Servicecenter, herunder åbningstider og guide til at benytte DaluxFM her.
 
Publiceret af:
Rikke Jepp Mortensen
Marketingprojektleder