7
aug
2019

Scandic Falkoner åbnede officielt i dag

I dag blev Scandic Falkoner officielt åbnet, da Frederiksbergs borgmester Simon Aggesen klippede den røde snor over. Væk var byggepladshegnet, kranen og håndværkerne. Til gengæld skinnede den flotte nye facade i sommersolen og bød de mange fremmødte gæster velkommen til et nyt, opdateret og æstetisk forbedret hus.

Scandic Falkoner har været igennem en omfattende renovering de seneste to og et halvt år og har fået et markant løft fra top til tå. Facaden er ny og de store vinduespartier af glas i stueetagen inviterer indenfor. Det er også i stueetagen, at nye butikker er kommet til sammen med restaurant Green Room. Restauranten er åben for både hotellets gæster og andre, der har lyst til at prøve menuen og opleve den stemningsfulde atmosfære.

Nye muligheder byder sig til
Scandic Falkoner rummer i dag 334 værelser, der alle er moderne indrettet og flere med et flot view over byens tage. Mørkegrå, auberginefarvet og mørkeblå dominerer den generelle indretning og du føler dig inviteret bag scenen, når du finder vej til dit hotelværelse, der har stemning som en scenekunstners omklædningsrum. I Scandic Falkoner kan du også holde møder, større events eller konferencer, mens Falkonersalen står klar til at fortrylle med nye magiske oplevelser på scenen.

Visionen
Da ATP Ejendomme tilbage i 2017 besluttede sig for at renovere, udvide og ombygge Scandic Falkoner var visionen, at bygningen ikke alene skulle rumme tidssvarende og fleksible faciliteter, men også være et løft til Frederiksberg og skabe værdi for alle, der i fremtiden besøger det moderne og fremtidssikrede hus midt i byen. Med den officielle åbning i dag og de mange gæster, der lagde vejen forbi, er vi rykket et stort skridt nærmere visionen. Vi håber, at alle, der besøger Falkoner Centret i fremtiden, får en god oplevelse og stor glæde af de nye rammer.

Publiceret af:
Kirsten Meyer
Kommunikationschef, Kommunikation & Marketing