Zleep Hotel Copenhagen Arena
29
maj
2019

Rejsegilde på Zleep Hotel Copenhagen Arena

Onsdag holdt bygherre, ATP Ejendomme, og entreprenør, Gråkjær, rejsegilde i den bygning, der næste forår bliver Zleep Hotel Copenhagen Arena i Ørestaden.
En smuk krans og et Dannebrog markerede onsdag rejsegildet for bygningen på Hannemanns Allé i Ørestaden, hvor Zleep Hotel Copenhagen Arena kommer til at tage imod sine første gæster til foråret 2020.

Hotellet bliver seks etager højt og vil rumme 211 værelser ud over morgenmadsrestaurant, lounge og fitnessfaciliteter. Værelserne får et moderne udtryk med vægge i rå beton. Udvendigt kommer det til at fremstå med polerede facader i hvid terrazzo og solceller på taget.

”Byggeriet skrider planmæssigt fremad, og et vellykket byggeri har stor betydning for vores investering i hotellet og det afkast, som de danske pensionister vil få gavn af mange år fremover,” lød ordene fra Christian Hartmann, direktør for Property Management i ATP Ejendomme, i forbindelse med rejsegildet.

Netop overholdelsen af tidsplanen fremhævede Henrik Skaarup fra Gråkjær i rejsegildetalen. For sammen med kvalitet og sikkerhed er det de vigtigste elementer for at opnå et godt resultat. Han takkede håndværkerne for deres store indsats og alle involverede for godt samarbejde på vejen mod det fælles mål.

Peter Haaber fra Zleep Hotels talte om de store forventninger, der er til den fantastiske beliggenhed ved siden af Royal Arena, Ørestad City, Metro og lufthavnen og takkede samtidig for det gode samarbejde.

Bygningen, der har Royal Arena som nærmeste nabo, er ejet af ATP Ejendomme, mens entreprenørfirmaet Gråkjær står bag opførelsen.
Publiceret af: