Pier47 i København
20
jun
2019

Pier47 udlejes til Danmarks Nationalbank

Til næste sommer får Nationalbanken ny adresse, når de flytter til Pier47 på Langelinie Allé 47 i København.

Danmarks Nationalbank har netop underskrevet lejekontrakt på det knap 20.000 m2 moderne pakhus på spidsen af Langeliniekajen. Anledningen er, at Nationalbankens nuværende hovedkontor i Havnegade i indre København skal sættes i stand over en længere årrække. 

”Vi er meget glade for at få Nationalbanken som kunde i Pier47 og glæder os til det kommende samarbejde. Pier47 er en ikonisk ejendom med en unik beliggenhed og rummer faciliteter, der matcher de ønsker, Nationalbanken har til et moderne arbejdsmiljø”, siger administrerende direktør hos ATP Ejendomme, Martin Vang Hansen, om udlejningen.

Pier47, der er opført i 2015, er tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter, og byder ude som inde på moderne faciliteter af allerhøjeste kvalitet. Ejendommen har syv etager, der blandt andet rummer kantine, mødecenter og kontorer. Hertil kommer parkeringskælder i to etager. 

Placeringen for enden af Langeliniekajen giver flot udsyn med fantastisk udsigt, ligesom ejendommens materialevalg og indretning sikrer et optimalt arbejdsmiljø og indeklima. Pier47 er skabt med naturlig ventilation og kerner med grundvandskøling. Den bæredygtige grundtanke, som ejendommen er født ind i, betyder, at Pier47 er guld-certificeret efter DGNB-standarden for bæredygtigt byggeri.

Læs mere om Pier47 her.

Publiceret af: