Matrikel1 • ATP Ejendomme
15
feb
2019

Matrikel1 udvider med 3.000 m² på Gammel Strand

Den nordiske innovationshub Matrikel1 har siden sommeren 2018 haft adresse i den prominente ejendom på Højbro Plads i indre København. Nu udvider de med naboejendommen på Gammel Strand 28 og tilføjer dermed lidt over 3.000 ekstra m² til det innovative community.
Til foråret slår Matrikel1 dørene op til dobbelt så mange kvadratmeter, når de udvider deres innovative kontorfællesskab til lidt under 7.000 m². Udvidelsen sker ved en sammenlægning af naboejendommen på Gammel Strand 28, som giver plads til i alt tre lounges, 60 skrivebordspladser, 70 kontorer i varierende størrelser og en privat tagterrasse, der alt sammen kan benyttes af kontorfællesskabets medlemmer. Udefrakommende, som ikke er medlemmer af Matrikel1, kan også nyde et måltid eller drikke en kop kaffe i caféen i ejendommens parterre, leje et mødelokale eller et af de større konferencelokaler, der fordeler sig på ejendommens øverste etage.

Matrikel1 • ATP Ejendomme
Matrikel1s nuværende lokaler. Foto: Matrikel1

Indretning med sjæl og særpræg
Indretningen og udtrykket i Matrikel1 er både gennemført og unikt, og selvom alle lokaler syner forskellige, er der en klar rød tråd gennem de mange kvadratmeter. Markante farver i blandt andet røde og blå nuancer dækker både vægge, paneler og trappeopgange, metal, træ og stoflighed får lov til at spille sammen i valget af møbler og overalt på både gulve og i vindueskarme får grønne planter i varierende sorter lov til at tilføje liv. Det mest iøjnefaldende ved indretningen er dog de mange særpræg og detaljer fra den ældre, historiske ejendom, som så fint er blevet bevaret og i dag spiller en integreret del af det samlede udtryk.

Matrikel1 • ATP Ejendomme
Matrikel1s nuværende lokaler. Foto: Matrikel1

”Ejendommens sjæl var bestemt noget af det, vi forelskede os i, da vi var på udkig efter lokaler. Vi får rigtig mange positive reaktioner både fra medlemmer og udefrakommende på de fysiske rammer og de faciliteter, som ejendommen har muliggjort at etablere. Man bruger utrolig mange timer på arbejdspladsen, så det er vigtigt for os, at vi kan facilitere nogle rammer, hvor man føler sig godt tilpas,” fortæller Tine Thygesen, der er administrerende direktør for The Creators Community, der står bag Matrikel1 og tilføjer: ”Desuden er beliggenheden helt eminent og spiller godt sammen med vores medlemmers ønsker og behov.”

Matrikel1 • ATP Ejendomme
Matrikel1s nuværende lokaler. Foto: Matrikel1

Fri bevægelighed mellem de to ejendomme
Med overtagelsen af naboejendommen på Gammel Strand 28 bliver væggene mellem de to ejendomme fjernet, således at de bliver forbundet på alle fem etager. Når ombygningen står færdig, vil medlemmerne kunne bevæge sig frit mellem de to ejendomme.

Matrikel1 • ATP Ejendomme
Matrikel1s nuværende lokaler. Foto: Matrikel1
 
”Som udlejer kan ATP Ejendomme tilbyde nogle unikke ejendomme på nogle rigtig gode beliggenheder, og i dette tilfælde har vi været rigtig heldige, at ATP Ejendomme også ejer nabobygningen, således at vi kan udvide Matrikel1 ved fysisk at lægge de to ejendomme sammen,” fortæller Tine Thygesen. 

Matrikel1 • ATP Ejendomme
Matrikel1s nuværende lokaler. Foto: Matrikel1

Den nuværende indretning i Matrikel1 kommer til at gå igen i de nye lokaler på Gammel Strand 28, således at den røde tråd fortsætter, og følelsen af at bevæge sig i én ejendom og i ét kontorfællesskab bliver forstærket. Foruden etableringen af nye skrivebordspladser, indrettes også 32 nye kontorer og i stueetagen etableres et eventlokale, der er åbent for både medlemmer og udefrakommende. 

Du kan læse mere om Matrikel1 og The Creators Community her.
 
Matrikel1 • ATP Ejendomme
Udsigten fra Matrikel1s nuværende lokaler. Foto: Matrikel1
Publiceret af:
Rikke Jepp Mortensen
Marketingprojektleder