Scandic Falkoner
3
sep
2019

Kunde- og naboarrangement i Scandic Falkoner

To et halvt års renovering og ombygning sluttede i august, da Scandic Falkoner slog dørene op og kunne byde velkommen til et spritnyt hotel og eventcenter. I dag blev de nærmeste naboer til Falkoner Centret og ATP Ejendommes kunder, som har boet i Falkoner Centret under renoveringen, inviteret indenfor til en rundvisning i de nye lokaler.
Arrangementet, der blev afholdt af ATP Ejendomme, Scandic Falkoner og NCC, blev indledt med, at direktør Malene Friis fra Scandic Falkoner bød de mange fremmødte naboer og kunder velkommen. Malene gav herefter ordet til projektchef Mette Munkedal Tange fra ATP Ejendomme, som fortalte om byggeprocessen – at det har været en spændende, men også udfordrende proces, da byggepladsen og det omkringliggende område har været forholdsvis lille og har skulle rumme en stor kran, lastbiler mm. Hun introducerede også senior projektchef Casper Vincent Kasting fra NCC, som har haft en bærende rolle i renoveringsprojektet. 

Scandic Falkoner
 
Malene Friis rundede talerækken af med at fortælle om huset, herunder om de mange nye faciliteter, som Scandic Falkoner kan tilbyde ikke blot hotellets gæster, men alle, som har lyst til at benytte eksempelvis baren og restaurant ’Green Room’.  

Arrangementet blev sluttet af med en rundvisning. Her fik de indbudte mulighed for at opleve hotellets back-stage, herunder køkkenet, salen og hvordan et værelse på 16. etage ser ud. 

Alle projektets parter vil gerne sige en særlig tak til naboer og kunder i Falkoner Centret for den store tålmodighed under renoveringen. Vi håber, at I får stor glæde af Scandic Falkoner som ny nabo. 

Scandic Falkoner
Publiceret af:
Kirsten Meyer
Kommunikationschef, Kommunikation & Marketing