Hotel nHow RAI Amsterdam - ATP Ejendomme
25
jan
2019

Hotel nhow Amsterdam RAI skyder i vejret

I 2017 investerede ATP Ejendomme sammen med forsikringsselskabet AXA i et helt nyt hotel, nhow Amsterdam RAI, i Holland. Investment Manager hos ATP Ejendomme Boris Kuzmin har ladet sig interviewe om hotellet, og hvad der venter gæsterne, når hotellet i 2020 slår dørene op.

Siden september 2016 har der været gang i byggeriet af det kommende 4-stjernede hotel nhow Amsterdam RAI, der er beliggende i det sydlige Amsterdam. Med sine 91 meter i højden og i alt 650 værelser bliver hotellet det andet største hotel i Benelux-regionen. 

Hotellet er tegnet af det kendte hollandske arkitektfirma Rem Kolhaas / OMA med stor inspiration fra den ikoniske reklamesøjle Het Signaal og Amsterdams historie. Hotellets tre trekantede elementer peger alle i forskellige retninger og symboliserer den diversitet, der karakteriserer byens fortid, nutid og fremtid. Desuden er hotellets værelser også indrettet med inspiration fra trekanternes hjørner.

”Retningerne på bygningens hjørner – syd, øst, nord, sydvest, sydøst og nordøst – kommer til udtryk i indretningen af de mange værelser. Peger et værelse mod nord, kommer dette for eksempel til udtryk i form af en skandinavisk indretning, mens værelserne mod øst har hentet inspiration fra blandt andet Japan”, fortæller Boris Kuzmin, der er Investment Manager hos ATP Ejendomme. 

Hotel nHow RAI Amsterdam - ATP Ejendomme

Foruden de mange værelser indrettes hotellet med en lobby i første sals højde, mens stueetagen kommer til at rumme flere spændende butikker og restauranter, som også er åben for offentligheden. Hotellet får også en fitness- og wellnessafdeling, som forventes at blive placeret i højden, nærmere bestemt på 10. etage, hvilket vil give de motionerende en flot udsigt over byen. Desuden etableres en parkeringskælder i to etager under hotellet. 

Hotel nHow RAI Amsterdam - ATP Ejendomme

Et hotel med en særdeles central placering
Hotellet er beliggende midt i Amsterdams forretningsområde, hvor man også finder World Trade Centre og det store konference- og udstillingsområde RAI Expo Centre. Infrastrukturen omkring hotellet er upåklagelig med blot ni minutter i tog fra Amsterdam Schiphol Airport og 15 minutter syd for centrum.

”Placeringen fås ikke bedre i Amsterdam. Fra hotellet afgår der både tog, sporvogn og metro, ligesom der er gode forbindelser til de store indfaldsveje”, siger Boris Kuzmin og fortæller desuden, at hotellet er placeret tæt på en af byens store parker til glæde for hotellets gæster. 

Et bæredygtigt byggeri
Det kommende hotel indstilles til at modtaget et BREEM-NL ´Excellent´ certifikat (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) af Green Building Council i Holland, når hotellet står færdigt i i 2020, hvilket er et tydeligt bevis på hotellets høje bæredygtighedsniveau. 

Hotel nHow RAI Amsterdam - ATP Ejendomme

Samarbejdspartnere 
ATP Ejendomme og AXA samarbejder med en række virksomheder om opførelsen af nhow Amsterdam RAI, herunder:   

  • COD | development pioneers 
  • NH Hotel Group 
  • RAI Amsterdam 
  • OMA  
  • Being Development 
Publiceret af:
Kirsten Meyer
Afdelingschef, Kommunikation & Marketing