Friplejehjemmet Bavne Ager i Gilleleje • ATP Ejendomme
9
sep
2019

Friplejehjemmet Bavne Ager overdraget til OK-Fonden

I maj 2018 blev første spadestik taget til de 72 plejeboliger, som tilsammen danner det nye friplejehjem Bavne Ager i Gilleleje. Her knap halvandet år efter står det nye friplejehjem nu færdigt og er netop overdraget til OK-Fonden, som er operatør på friplejehjemmet.
Foruden de 72 boliger rummer det nyopførte friplejehjem et industrikøkken, et stort fælleslokale med integreret café samt et spabad. Udendørsarealerne byder på en sanseurtehave samt en sansesti, der snor sig gennem friplejehjemmets store have. Desuden er der etableret en stor terrasse, hvor beboerne kan nyde udsigten over områdets omkringliggende marker, og mellem boligerne er etableret hyggelige gårdmiljøer til udeophold. 

”Projektet er udført i et tæt samarbejde med OK-Fonden og gennemført som totalentreprise af entreprenørfirmaet Jørgen Friis Poulsen A/S indenfor den aftalte tid og til det aftalte budget. Som bygherre er vi glade for nu at kunne overdrage friplejehjemmet til OK-Fonden, som snart kan byde de første beboere velkommen i de nyopførte rammer”, fortæller direktør for Property Management Christian Hartmann, der desuden tilføjer, at Bavne Ager er ATP Ejendommes første byggeri indenfor seniorboligsegmentet. 

Friplejehjemmet, som er tæt på at være fuldt udlejet, tager imod de første beboere i slutningen af september, mens at de i alt 80 medarbejdere, der skal have deres daglige gang på Bavne Ager, allerede er begyndt at rykke ind. 
 
Publiceret af:
Rikke Jepp Mortensen
Marketingprojektleder