Aalborg Storcenter • ATP Ejendomme
30
sep
2019

Aalborg Storcenter åbner ny vareindlevering

Med julehandlen lige om hjørnet kunne Aalborg Storcenter i sidste uge slå dørene op til en ny vareindlevering, som i højere grad skal kunne håndtere centrets øgede omsætning og vareflow.
Efter knap 10 måneders ombygning kunne den nye vareindlevering i Aalborg Storcenter i sidste uge tages i brug. Ombygningen har udvidet centrets eksisterende vareindlevering fra 63 til 300 m², ligesom at de to porte er vokset til seks. 

”Vi oplever generelt en større omsætning blandt centrets butikker, hvilket naturligt giver et øget vareflow, som vi havde svært ved at håndtere med vores gamle vareindlevering," fortæller Claus Münster, der er driftschef i Aalborg Storcenter og tilføjer, at de allerede her efter den første uge mærker store driftsmæssige forbedringer. 

Den nye vareindlevering er opført i sorte betonsandwichelementer med påmonterede ubehandlede kebony trælister, som på gavlen danner Aalborg Storcenters logo. Langs logoets kant er installeret et skjult LED-bånd, som sikrer, at det også er synligt i mørke.

Inddragelse af brugerne
Forud for ombygningen blev flere af vareindleveringens brugere taget med på råd. Her var det særligt de chauffører, som benytter faciliteterne til af- og pålæsning af varer, der fik mulighed for at give deres indspark til ombygningen. 

”Det har været en stor gevinst for os at inddrage brugerne i processen. Vi har fået rigtig mange gode input til ombygningen og funktionaliteten af den nye vareindlevering, som vi bestemt ikke ville have været foruden,” siger Claus Münster.

Foruden vareindleveringen er der etableret nye lagerfaciliteter, og centrets renovationsområde er blevet udvidet, hvilket giver centrets butikker endnu bedre muligheder for at affaldssortere. 
 
Publiceret af:
Rikke Jepp Mortensen
Marketingprojektleder