ATP Ejendomme flag
10
maj
2019

ATP Ejendomme fylder 25 år

Den 10. maj 2019 er det 25 år siden, at ATP Ejendomme A/S kom til verden. Årene har budt på en spændende rejse præget af både udvikling, fremdrift og visioner – en rejse, som vil fortsætte i årene, der kommer.
Fire direktører, mere end en fordobling af kvadratmetrerne og over en milliard mere i afkast. Siden begyndelsen i 1994 har der været fart på ATP Ejendomme. Køb af ejendomme, investeringer i selskaber og fonde, etableringer af konsortier og ikke mindst ombygninger og nybyggerier af varierende størrelse og kompleksitet har sikret vækst og bidraget til at skabe den solide og velkonsoliderede virksomhed, som ATP Ejendomme er i dag. 

Vi bygger stort, bygger om og udvider løbende i både ind- og udland
I årenes løb har porteføljen af ejendomme fundet retning og taget form. Fra at være fordelt ud over det meste af Danmark - herunder også Grønland - blev porteføljen i løbet af 00’erne skåret til, og investeringerne havde fokus på de større byer i Danmark. I 2014 kom den første store, direkte investering i udlandet til, og dette understregede udviklingen af den udenlandske del af porteføljen, som i de seneste år har vokset sig større og større. 

De mange års aktivitet har i dag resulteret i en spændende ejendomsportefølje i ind- og udland, der omfatter både ældre, historiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter. Af markante investeringer kan blandt andet nævnes den præmierede ejendom Axel Towers i hjertet af København, der ejes sammen med Industriens Pension og PFA Ejendomme, den igangværende ombygning af den ikoniske ejendom på Strandgade 7 på Christianshavn og etableringen af Danske Shoppingcentre (DSC) - et joint venture mellem ATP Ejendomme og Danica Pension med en lang række markante danske shoppingcentre, som løbende udvides – senest med købet af herningCentret. 

ATP Ejendomme nu og i fremtiden
Ved udgangen af 2018 tiltrådte Martin Vang Hansen som ny direktør, og ATP Ejendomme startede en spændende transformationsproces af både forretning og organisation. De næste måneder teamer vi derfor op med nye kollegaer, som har lyst til at tage del i den spændende udvikling, der skal forme det fundament, som ATP Ejendomme skal stå på mange år frem. 

Vil du med på rejsen? Se vores ledige stillinger her.
Publiceret af:
Rikke Jepp Mortensen
Marketingprojektleder