Erhvervslejemål København • Gothersgade 49 København K • ATP Ejendomme
16
nov
2018

Vagtskifte i ATP Ejendomme

Direktør i ATP Ejendomme Michael Nielsen har valgt at fratræde sin stilling. Han afløses af ATP Ejendommes finansdirektør Martin Vang Hansen.

Beslutningen er truffet for at give plads til nye kræfter ift. den transformation, som ATP’s fondsdirektør Kasper Ahrndt Lorenzen har igangsat for yderligere at styrke investerings- og ledelsesprocesser på tværs af ATP’s investeringsforretning.

”Efter næsten 17 år er tiden inde til vagtskifte i ATP Ejendomme. Jeg har haft en fantastisk tid i ATP. Det gør mig stolt at tænke på alt det, vi har opnået sammen, men det er selvfølgelig også med vemod, at jeg nu slipper rorpinden og siger farvel til de fantastiske kolleger i ATP Ejendomme – og ditto i Hillerød. Til alle vil jeg gerne sige en stor tak – og på gensyn. Og alt det bedste til min efterfølger,” udtaler Michael Nielsen.

Michael Nielsen er respekteret og kendt i den danske ejendomsbranche – såvel for sin dygtighed og resultater som for at have et stort hjerte for ATP’s ejendomsportefølje. Han har været en af drivkræfterne bag en række af ATP’s store internationale ejendomsinvesteringer samt markante investeringer i Danmark som fx Ørsteds hovedkontor, FN-Byen og Axel Towers – ejendomme, der i dag står som markante vartegn i København.

Fra ATP’s fondsdirektør lyder der stor ros til Michael Nielsen:

”Michael Nielsen har gjort et fantastisk stykke arbejde i ATP Ejendomme. Han har udviklet ejendomsporteføljen til i dag at udgøre ca. 50 mia. kr. og skabt flotte afkast til gavn for danske pensionister. Det har han gjort i tråd med ATP’s værdier og med stor forståelse for den rolle, ATP spiller i samfundet. Michael fortjener stor tak og anerkendelse,” udtaler Kasper Ahrndt Lorenzen, der glæder sig over, at Michael har indvilget i fortsat at stille sin viden og erfaring til rådighed for ATP. I præcist hvilken rolle er endnu ikke fastlagt.

Med dagens udmelding overtager Martin Vang Hansen direktørposten i ATP Ejendomme. Om den nye direktør for ATP Ejendomme lyder det fra Kasper Ahrndt Lorenzen:

”Jeg glæder mig over, at vi i ATP Ejendomme har en kvalificeret afløser, som har arbejdet tæt sammen med Michael. Martin Vang Hansen er den helt rigtige til den opgave, der venter. Jeg kender Martin som en dygtig leder med de rette værdier og evne for at motivere og mobilisere mennesker. Jeg er sikker på, at Martin – i tæt samarbejde med de nu næsten 100 medarbejdere – vil sikre den langsigtede værdiskabelse i ATP Ejendomme yderligere.”

Den nye direktør i ATP Ejendomme Martin Vang Hansen ser frem til sin nye rolle med lige dele glæde og ydmyghed:

”Det er en af de helt store i branchen, der i dag stopper – og der er meget at leve op til. Jeg er glad for den tillid, som ATP har vist mig, og jeg vil gøre mit absolut bedste for – sammen med de kompetente medarbejdere - at leve op til forventningerne. Jeg glæder mig også over den tid, jeg har arbejdet med Michael, og over at vi fortsat kan trække på hans erfaring og store viden om ejendomsbranchen.”

Direktørskiftet sker fra dags dato, og Michael Nielsen vil overdrage sine opgaver frem til årsskiftet.

Information om afskedsreception følger snarest.

For yderligere information kontakt: presserådgiver, Birgitte Lund Rants på tlf. 22 57 11 63 eller blr@atp.dk

Publiceret af: