Spadestik ATP Zleep
30
aug
2018

Første spadestik på Zleep Hotel Copenhagen Arena

ATP Ejendomme, Zleep Hotels og Gråkjær har taget første spadestik til nyt stort og moderne hotel i centrum af Ørestaden.

Michael Nielsen, direktør for ATP Ejendomme, Jesper Østerhegn, Executive Officer for Zleep Hotels og Henrik Skaarup, direktør for Gråkjær Erhverv, tog onsdag den 29. august første spadestik til Zleep Hotel Copenhagen Arena.

Område i stor udvikling

Zleep Hotel Copenhagen Arena bliver et moderne og enkelt hotel med 211 værelser. Som navnet antyder, har hotellet en fantastisk beliggenhed med Royal Arena som nærmeste nabo. Samtidig har det metroen helt tæt på og dermed kun 10 minutter til Kongens Nytorv. 

Projektet er ATP Ejendommes første hotelbyggeri, hvor der startes fra bar mark ”Vi investerer som oftest i færdigbyggede projekter, lige til at tage i brug. Men nogle gange står vi med så spændende et projekt, at vi vælger at være med helt fra starten af for at kunne præge det på bedst mulig vis. Sådan er det med dette kommende hotel”, fortalte ATP Ejendommes direktør Michael Nielsen i sin tale i forbindelse med første spadestik. 

Den centrale del af Ørestaden er et område med stort udviklingspotentiale, men også et område hvor der allerede er gang i mange spændende tiltag. Derfor ser man hos ATP Ejendomme hotellet som en god og sikker investering, der vil få danskernes ATP-pensionsopsparinger til at vokse, samtidig med at man medvirker til at præge området i en positiv retning.

Første stik til moderne hotel

Henrik Skaarup, direktør for Gråkjær Erhverv - som skal stå for byggeriet, ønskede bygherren tillykke med dagen og takkede for det gode samarbejde indtil nu. Han glædede sig over, at med første spadestik bliver der nu taget hul på den spændende del af arbejdet, hvor byggeriet går i gang og omverden kommer til at kunne se det spændende projekt.  
Gråkjær opfører 6 etager og 211 værelser på Zleep Hotel Copenhagen Arena, samt morgenmadsrestaurant, lounge og fitness-faciliteter. Værelserne får et moderne udtryk med vægge i rå beton. Udvendigt kommer det til at fremstå med polerede facader i hvid terrazzo og solceller på taget.

Byggeriet er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter, som også står bag P-huset og Burger King-restauranten, som ATP Ejendomme opfører i nabolaget. Rådgivende ingeniør på hotelprojektet er MOE.

Zleep Hotel Copenhagen Arena skal stå klar til at tage imod de første gæster i foråret 2020.


Publiceret af: