Erhvervslejemål til leje • Åboulevarden 70 i Aarhus • ATP Ejendomme
20
nov
2018

Derfor valgte vi lejemålet på Åboulevarden i Aarhus

I august måned flyttede Kriminalforsorgen ind i den markante ejendom på hjørnet af Åboulevarden og Immervad i hjertet af Aarhus. Med de sidste flyttekasser pakket ud, har de ladet sig interviewe om, hvilke tanker de gjorde sig, da de skulle vælge nyt lejemål, og hvordan særligt indretningen var afgørende for deres valg.
Ejendommen Åboulevarden 70 er beliggende direkte til åen i hjertet af Aarhus, som snor sig fra Mølleparken til havnefronten. Åboulevarden er en eftertragtet og velbesøgt gade, der huser såvel restauranter og boliger som kontorer – herunder Kriminalforsorgen, der siden august i år har kunne nyde udsigten til åen og ét af de hyggeligste områder i Aarhus fra deres nye kontor.

Erhvervslejemål til leje • Åboulevarden 70 i Aarhus • ATP Ejendomme
 
”Beliggenheden var helt klart én af hovedårsagerne til, at vi valgte lejemålet. På denne adresse er vi tæt på alt, det er nemt at komme til og fra, og så er udsigten bestemt også et plus,” fortæller Per Thun Holst, der er institutionschef for Kriminalforsorgens institutioner i Østjylland.
 
Kriminalforsorgen flyttede til Åboulevarden fra deres kontor i Fiskergade, som blot ligger et par hundrede meter fra deres nye adresse.
 
”Vi havde kig på et par forskellige lejemål i centrum af Aarhus. Ud over beliggenheden på Åboulevarden var det også den løsningsorienterede tilgang, som ATP Ejendomme udviste i forhold til netop vores behov, som var med til at gøre udfaldet,” fortæller han.

Erhvervslejemål til leje • Åboulevarden 70 i Aarhus • ATP Ejendomme

Særlige krav til indretningen
Kriminalforsorgens arbejde stiller særlige krav til indretningen, da visse sikkerhedsmæssige foranstaltninger skal være opfyldt.

”ATP Ejendomme har været gode til at lytte til de krav, vi har stillet til sikkerheden i lejemålet og leveret en indretning, der matcher de behov, vi har i vores hverdag,” forklarer Per Thun Holst og fremhæver blandt andet opgangsforholdene og det nyetablerede receptionsområde, der er afskærmet fra resten af lejemålet, som noget af det, de sætter særligt pris på ved indretningen.

Lejemålet er indrettet med cellekontorer, der adskilles af lette glasvægge, som tillader diskretion, uden at kontorerne virker tillukkede. Samtidig bidrager glasvæggene til, at det naturlige lys fra de mange vinduer på begge sider af ejendommen, frit kan strømme gennem lejemålet og bidrage til en behagelig og indbydende atmosfære. 

”De flotte, nye omgivelser, vi har fået, er i høj grad med til at understøtte trivslen og sikre, at man føler sig godt tilpas,” siger Per Thun Holst afslutningsvist. 

Nysgerrig på et lejemål på Åboulevarden i Aarhus? Lige nu har vi et ledigt lejemål på 425 m² på 2. sal i samme ejendom. Se mere her.

Erhvervslejemål til leje • Åboulevarden 70 i Aarhus • ATP Ejendomme
 
Publiceret af:
Rikke Jepp Mortensen
Marketingprojektleder