Erhvervslejemål København • Frederiksborggade 15 København • ATP Ejendomme
9
okt
2018

Derfor valgte vi kontoret i Højhuset på toppen af Nørreport

Når et nyt kontor skal findes, er der typisk en række krav og forventninger til blandt andet lokalerne, beliggenheden og udlejeren. Nordanö Partners har ladet sig interviewe om, hvilke tanker de gjorde sig, da de tilbage i 2014 skulle åbne nyt kontor i København, og hvilken indflydelse rammen har for deres forretning og de kollegaer, som arbejder der.
I det karakteristiske højhus på Nørreport Station, der strækker sig hele 11. etager i højden, bor Nordanö Partners – en nordiskfunderet rådgivningsvirksomhed, der beskæftiger sig med transaktioner inden for ejendomsbranchen. Fra deres 276 m² store lejemål på ejendommens øverste etage kan de på en klar dag skue flere hundrede meter ud over byens tage, men også direkte ned på ét af Københavns mest aktive trafikknudepunkter – Nørreport Station.

Erhvervslejemål København • Frederiksborggade 15 København • ATP Ejendomme 
Et lejemål der understøtter forretningen
De store vinduespartier, der byder både lyset og udsigten indenfor, har nærmest en magnetisk tiltrækning, som gør, at man øjeblikkeligt drages derhen, så snart elevatoren rammer sin endestation på 11. etage.
 
”Jeg tror, at det er umuligt at blive træt af denne her udsigt”, siger Jacob Kjær, der er chef for Nordanö Partners’ danske afdeling. Efter at have spejdet ud af det lukkede vindue i et stykke tid, åbner han det en smule op, så gadens summen og livet fra stationen suser ind i lokalet.

Nørreport Station • ATP Ejendomme

Ud over afdelingen i København, har Nordanö Partners kontorer i Malmö, Stockholm og Helsinki. Fælles for de fire kontorer er deres beliggenhed øverst oppe. 

”Placeringen i toppen af ejendommen spiller rigtig godt sammen med vores øvrige kontorer i Norden. Det skaber en form for genkendelighed på tværs. Desuden er det vigtigt for vores forretning, at vi ikke deler lejemål eller faciliteter med andre, og det sørger placeringen også for. Med den aflåste elevator, kan vi selv styre, hvem der kommer ind og op. Det giver en tryghed både for os og vores klienter,” forklarer han. 

Valget af udlejer
Nordanö Partners flyttede ind i Højhuset i 2014. Efter nogle mindre indretningsopgaver med et par nye vægge og en trappe, der skulle blændes, var de klar til at flytte ind og åbne deres danske afdeling. 

”ATP Ejendomme var én af de udlejere, vi specifikt søgte hos, da vi skulle åbne kontor i København. Når vi selv er i ejendomsbranchen, søgte vi hos de udlejere, hvis portefølje rummer ejendomme, hvor både beliggenheden og kvaliteten er i top, og hvor vi er garanteret, at ejendommen spiller, som den skal. Med lejemålet her i Højhuset, ramte vi plet på alle områder,” fortæller Jacob Kjær.

Beliggenheden er vigtig for trivslen – og forretningen
De seks medarbejdere, der dagligt har sin gang på kontoret, sidder samlet i ét storrum, der gennemlyses af de store vinduer og to glasvægge, der grænser op mod lejemålets mødelokaler. Indretningen åbner både op for sparring med kollegaer og muligheden for at trække sig tilbage og sidde alene.

Nørreport Station

”Fornemmelsen af lys og luft, som indretningen og placeringen i toppen af ejendommen bidrager til, skaber et rigtig behageligt arbejdsmiljø, og gør det rart at være i lejemålet,” fortæller Jacob Kjær og fortsætter: ”Beliggenheden gør det desuden nemt og bekvemt for samarbejdspartnere og medarbejderne at komme til og fra – hvad enten de skal til et møde ude i byen, hjem eller videre efter arbejde. Og det er uanset, om man er med offentlig transport eller kørende – bilen kan nemlig parkeres i kælderen,” fortæller han afslutningsvist.
 
Interesseret i et lejemål i samme ejendom? Lige nu udbyder vi et kontorlejemål på 244 m² i Linnésgade med udsigt over Torvehallerne. Få yderligere information her.
Publiceret af:
Kirsten Meyer
Marketingchef