Erhvervslejemål København • Axel Towers København V • ATP Ejendomme
4
maj
2018

Axel Towers vinder publikumsprisen for Københavns smukkeste byggeri

Axel Towers løb i går med sejren, da Københavns Kommune uddelte publikumsprisen for det smukkeste byggeri ved den årlige bygningspræmiering på Rådhuset i København.

I alt 2.098 stemmer var med til at afgøre hvilken bygning, der skulle løbe af med publikumsprisen og titlen som Københavns smukkeste byggeri. Det er første gang nogensinde, at københavnerne har kunne stemme på deres yndlingsbyggeri til en særlig publikumspris og ud af de i alt otte nominerede bygninger, var det de fem cylinderformede tårne på Axel Torv i hjertet af København, der var borgernes favorit.

Ud over publikumsprisen modtog Axel Towers, sammen med syv andre bygninger, også en præmiering af Københavns Kommune for smukt gennemført byggeri. Underdirektør for Teknik & Miljø hos ATP Ejendomme, Christian Hartmann, og Michael Kvist fra Lundgaard & Tranberg Arkitekter deltog ved bygningspræmieringen, hvor prisen blev overrakt.

Axel Towers

Om Axel Towers
Axel Towers har en enestående beliggenhed på Axeltorv i hjertet af København. Med sine fem sammenbyggede tårne, smukke runde former og gennemtænkte detaljer er Axel Towers et arkitektonisk højdepunkt i byen. Det er arkitektfirmaet Lundgaard & Tranberg, der står bag tegningerne til den visionære bygning, og barren er sat højt hele vejen rundt. De 23.000 m² er designet, så de opfylder dansk bæredygtigheds standard – og rummer både kontorer, restauranter og butikker. Axel Towers ejes af ATP Ejendomme, Industriens Pension og PFA Ejendomme.

Læs mere om publikumsprisen her.

                  Axel Towers


 
Publiceret af:
Kirsten Meyer
Marketingchef