Erhvervslejemål til leje • Axel Towers København V • ATP Ejendomme
13
sep
2018

Axel Towers nomineres til Bygherreprisen 2018

ATP Ejendomme, PFA Ejendomme og Industriens Pension er nomineret til Boligfonden Kubens Bygherrepris 2018 for opførelsen af Axel Towers i centrum af København.
Bygherreprisen hædrer en bygherre, som i et eller flere byggeprojekter har udvist en særdeles god og professionel bygherreindsats. Prisen skal sætte fokus på bygherrens vitale rolle og ansvar som igangsætter og ankerperson i byggeprocessen.

Temaet for Bygherreprisen 2018 er byggeri, som flytter grænser. Her tænkes der på bygge- og anlægsprojekter, der udfordrer de gængse dogmer og sætter nye standarder for anvendelse af byggeriet. Det kan være alt lige fra bæredygtighed, socialt ansvar, digitalisering, smartere anvendelse af eksisterende kvadratmeter og nye boformer, således at byggeriet opleves som mere end blot en bygning. Konkret er de indstillede kandidater blevet bedømt ud fra grad af nytænkning, værdiskabelse og i hvor høj grad, der er sat et bygherreaftryk.

De to øvrige kandidater, til at modtage prisen, er Realdania By & Byg for opførelse af BLOX på Bryghusgrunden ved Københavns Havn og Aarhus Kommune for opførelsen af Frederiksbjerg Skole midt i Aarhus.

Vinderen af prisen kåres af en udvalgt bedømmelseskomité til prisfesten Building Award den 9. november 2018 på Langelinie Pavillonen i København. 

Læs mere om prisen og de nominerede bygherrer og byggerier her.

Læs mere om Axel Towers her
 
Publiceret af:
Kirsten Meyer
Kommunikationschef, Kommunikation & Marketing