Erhvervslejemål Koebenhavn • Amerika Plads 19 Koebenhavn • ATP Ejendomme
11
dec
2017

Sådan har vi istandsat lejemålet på Amerika Plads

På Amerika Plads har vi netop istandsat et lejemål, hvor formålet har været at gøre det mere attraktivt for kunden, der flytter ind til januar. Se resultatet af forbedringerne her.

Hos ATP Ejendomme har vi fokus på at udvikle vores ejendomme, så lejemålene er tidssvarende og matcher vores kunders ønsker og behov. På Amerika Plads på Østerbro har vi netop renoveret et lejemål med dette formål.

Før istandsættelsen var lejemålet opdelt i flere mindre rum med ensidig belysning, hvilket fik dem til at fremstå mørke og lukkede. Et mørkeblåt væg-til-væg tæppe på gulvene bidrog yderligere til den tunge fornemmelse. Vores arkitekt, Katja Nicoline Meyer, fik derfor til opgave at forvandle et tungt og uinspirerende lejemål til et lyst og tidssvarende kontor, som kunden kunne se sig selv i.

De forbedringer, der blev sat i værk, var alle med til at give lejemålet et nyt, nordisk look, der kunne understøtte ejendommens rå pakhusstil. Lokalerne blev malet. Flere vægge blev revet ned for at sikre optimalt lysindfald. De trætte tæpper blev fjernet og det gamle plankegulv genoplivet med slibning og behandling.

Se resultatet af istandsættelsen nedenfor.

Der er fortsat et ledigt kontorlejemål på 166 m2 på Amerika Plads. Se mere her.

Erhvervslejemål København istandsatte erhvervslokaler Amerika Plads 19 Østerbro

Erhvervslejemål København istandsatte erhvervslokaler Amerika Plads 19 Østerbro

 

Publiceret af:
Katja Nicoline Meyer
Projektleder