Langelinie Allé 47,
2100 København Ø

En arkitektonisk perle på spidsen af Langelinie

Sammen med Nordhavn har Langelinie i det seneste år undergået en stor forvandling – fra at være et historisk industriområde til at blive en ny levende bydel, der blander nye boliger, erhverv, butikker og caféer med krydstogtskibe, pladser og havnepromenader. Her møder byen havet og samtidig med at du får en unik udsigt og nærhed til vandet, bliver du en del af city.

  • Du er kun 1,5 km fra Østerport station – dvs. 15 min på gåben eller 2 min med bus 26.
  • Vi tilbyder gratis parkering for dig som kommer i bil. Der er 165 gratis p-pladser i kælderen, samt parkering foran ejendommen.

Pakhuset er tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter. Med inspiration fra pakhuset som en arkitektonisk arketype, har Lundgaard & Tranberg Arkitekter fortolket de særlige karakteristika, som den klassiske pakhusstil indeholder.

  • Huset kan lejes som domicil på 16.425 m² med plads til 929 medarbejdere. Det kan også deles i 2-3 lejemål med lejemål på eksempelvis 9.106 m² i lejemålet i midten af bygningen, 4.732 m² i lejemålet i den sydlige del af bygningen samt 4.736 m² i den nordlige del af bygningen.
  • Her findes fælles kantine, mødelokaler, auditorium, lobby og fitnessrum
  • Pakhuset er et innovativt grønt byggeri med yderst lave drifts- og varmeomkostninger
Hent prospekt

Download

Lejemålsprospektet er en pdf-fil med relevante informationer og billeder, sat op i et praktisk, præsentabelt layout. For at komme ind på siden, hvor du kan hente prospektet, vil vi bede dig om at udfylde nogle informationer. Vi bruger oplysningerne for at kunne give en god service, og vil derfor tillade os at kontakte dig for at høre, om du har fået de rette oplysninger og om vi kan hjælpe dig videre.

Download

*Er obligatorisk og skal som minimum udfyldes

Fakta

Sagsnummer:
2622
Benyttelse:
Kontor
Fordeling
4872 til 16523 m²
Energimærke:
A

Økonomi

Basisleje
1950 kr pr. m² pr. år
Skatter og afgifter:
299 kr pr. m² pr. år
Drift:
76 kr pr. m² pr. år
Varme:
45 kr pr. m² pr. år
BRD

Kontakt

Kunde- og Udlejningschef
Britt Egeskov Davidsen
Tlf: +45 20 22 84 34