Axel Torv 2,
1609 København V

Moderne kontorer i hjertet af byen

Hos ATP Ejendomme, Industriens Pension og PFA Ejendomme er vi stolte af at kunne præsentere dig og din virksomhed for det nye prestigebyggeri Axel Towers, der ligger på Axeltorv i hjertet af København.

Med sine 5 sammenbyggede tårne, smukke runde former og gennemtænkte detaljer vil Axel Towers blive et arkitektonisk højdepunkt i byen. Det er arkitektfirmaet Lundgaard & Tranberg, der står bag tegningerne til den visionære bygning, og barren er sat højt hele vejen rundt. De 23.000 m² er designet, så de opfylder dansk bæredygtigheds standard  – og vil rumme moderne kontorer, restauranter og spændende butikker.

Axel Towers står klar foråret 2017.

Der er stadig enkelte lejemål tilbage.

Klik her for at hente prospekt for restaurant/butik, eller på knappen nedenfor for at hente prospekter for kontorlejemål.

Hent prospekt

Hent prospekt

Lejemålsprospektet er en pdf-fil med relevante informationer og billeder, sat op i et praktisk, præsentabelt layout. For at komme ind på siden, hvor du kan hente prospektet, vil vi bede dig om at udfylde nogle informationer. Vi bruger oplysningerne for at kunne give en god service, og vil derfor tillade os at kontakte dig for at høre, om du har fået de rette oplysninger og om vi kan hjælpe dig videre.

Hent prospekt

*Er obligatorisk og skal som minimum udfyldes

Fakta

Sagsnummer:
3691
Benyttelse:
Office-Retail
Fordeling
323 til 1828 m²
Energimærke:
A

Økonomi

Basisleje
Fra 1.950 kr pr. m² pr. år
Skatter og afgifter:
195 kr pr. m² pr. år
Drift:
388 kr pr. m² pr. år
Varme:
102 kr pr. m² pr. år

Kontakt

Kunde- og Udlejningschef
Britt Egeskov Davidsen
Tlf: +45 33 36 61 95