Axel Towers
13
mar
2017

Snart åbner Axel Towers - det sker den kommende tid

Byggeriet af de fem smukke kontortårne, Axel Towers, er snart afsluttet og du får her den seneste information om åbningen.

Det sker den kommende tid

I løbet af marts måned:
Advokaterne GorrissenFederspiel flytter ind i 14.500 kvm. i den øverste 2/3 del af tårnene.

Den 20. marts 2017:
Store dele af byggepladshegnet fjernes, hvilket betyder at offentligheden får adgang til udvalgte dele af torvet.

Parkeringskælderen åbner for offentligheden.

Medio maj 2017:
Vesterbro Passage forventes færdigt med reetablering af Mogens Møllers bronzevaser og Mogens Breyens spejlbassin.

Medio juni 2017:
Udvalgte butikker åbner og der afholdes en officiel åbning.

Ultimo 2017:
De sidste arbejder er færdige og byggepladsen lukker helt ned.

 

Hvem flytter ind hvor?

Advokaterne GorissenFederspiel flytter som de første, og største, lejere ind på ca. 14.500 kvm. i den øverste 2/3 del af tårnene.

I stueplan og på første etage ved byhaven, byder vi til sommer velkommen til Starbucks Coffee, Klarlund og Peter Beier Chokolade. Vi kan også snart fortælle hvilket spændende koncept, der åbner for offentligheden i skybaren.
Der er stadig plads til flere butikker omkring byhaven, og vi vil fortælle om udlejningerne efterhånden som de falder på plads.

Resten af ejendommen vil rumme kontorer, der vil blive klargjort i takt med, at de udlejes. Foreløbigt kan vi i løbet af 2017 byde velkommen til:
- BetterEnergy 6. sal, tårn D
- T. Rowe Price, 7. sal, tårn D
- Core Property, 4. sal, tårn A og E

P-kælderen
Under Axel Towers finder man en parkeringskælder ned til fem etager under terræn, der både skal servicere de kommende lejere og bilister udefra, som har brug for parkering i kortere eller længere tid. Det vil for udefrakommende blive muligt at benytte p-kælderen ad hoc på timebasis. Der anvendes den nyeste kamerateknologi, så det har været muligt at etablere et system uden forsinkende bomme. Betalingsformen vil være med kort, Apcoa-, eller EasyPark-app mv. Apcoa vil som noget nyt udbyde cykelparkering mod månedlig betaling og udlevering af egen nøgle til p-kælder.

Kontakt Apcoa direkte for at høre mere om dette: Hammerholmen 9, 2650 Hvidovre, tlf. 7023 1331.

 

Kontakt os

Vil du vide mere om udlejningsmulighederne i Axel Towers, så kontakt underdirektør Lars Gøtke på tlf. 2943 9244, lag@atp-ejendomme.dk

Publiceret af: